Skip to main content

Kapitaalsoproep 21 juni 2021

21/06/2021 om 8u

Investeer mee!

Koop 1 aandeel en word lid van de Beauvent familie!

Door samen te investeren in hernieuwbare energie en energie-efficiëntie bouwen we verder aan een leefbare toekomst.

Kapitaalsoproep

Beauvent plaatst meer dan 700 zonnepanelen!


Bovenop de daken van het administratief centrum in Damme installeert Beauvent binnenkort een zonne-installatie van 15 kWp, goed voor 39 zonnepanelen. De opgewekte stroom wordt voor 70% ter plaatste verbruikt. 

In Oostende plaatsen we een zonne-installatie van 256 kWp op een tramtractiestation en tramstelplaats van 665 zonnepanelen. De opgewekte elektriciteit wordt volledig door de Lijn verbruikt.

Voor beide projecten lanceert Beauvent op 21 juni een kapitaaloproep voor een totaalbedrag van € 150.000. Zo krijgen 600 niet-coöperanten de mogelijkheid om één aandeel van Beauvent te kopen. Via deze nieuwe oproep willen we onze burgercoöperatie verder uitbreiden en versterken.

In de toekomst verwachten we nieuwe kapitaalsoproepen, dan krijgen alle coöperanten de mogelijkheid om extra aandelen te kopen.

Lees meer over aandelen kopen bij Beauvent
Referentieprojecten

Onze ervaring in zon

Beauvent realiseerde gelijkaardige projecten in Diksmuide, Kortrijk, Kuurne, Gent, Geraardsbergen, Wervik, Waregem en Menen. We plaatsten installaties op daken van bedrijven, zwembaden, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, gemeentehuizen,...

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.