Skip to main content
Beauvent algemene vergadering 2021

Schrijf je in voor onze algemene vergadering op 15 mei!

Beste coöperant,

Ook dit jaar zal de algemene vergadering van Beauvent digitaal verlopen. Deze vergadering zal doorgaan op zaterdag 15 mei om 14u. Om de vergadering te kunnen bijwonen heb je enkel een internetverbinding en een computer of smartphone nodig.

Indien je wenst deel te nemen, is voorafgaandelijke registratie aan de hand van je vennotennummer verplicht. Inschrijven kan tot en met woensdag 12 mei.

Het vennotennummer kan je vinden op het etiket van het jaarverslag, onderaan onze nieuwsbrief of op het attest van de roerende voorheffing. Mocht je het vennotennummer toch niet terugvinden, dan kan je ons altijd contacteren.

Schrijf je in via deze link: beauvent.be/AV2021

Op vrijdag 14 mei sturen wij jou een email met meer uitleg over de procedure en een link naar de livestream.

Indien je nog vragen zou hebben omtrent deze registratie, kan je ons contacteren op 058/29 90 29 of info@beauvent.be.

We ontmoeten je digitaal!
Tot dan!
 Volmachten

Coöperanten die de algemene vergadering niet kunnen bijwonen mogen een andere aandeelhouder een volmacht geven om hem of haar te vertegenwoordigen. 

Let op:

  • elke coöperant kan slechts één andere aandeelhouder vertegenwoordigen. 
  • coöperanten die via een volmacht vertegenwoordigd zijn moeten ook via het digitale inschrijvingsformulier ingeschreven worden met naam en vennotennummer.
  • om een volmacht te kunnen doorgeven moet het ingevulde volmachtformulier aan ons bezorgd worden op info@beauvent.be

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.