Skip to main content
Ecopower verwelkomt opnieuw klanten

Ecopower verwelkomt opnieuw klanten!

Goed nieuws: binnenkort genereren twee windturbines van Ecopower groene burgerstroom voor zo'n 6.000 huishoudens! Dankzij dit nieuwe coöperatieve windproject kan Ecopower weer nieuwe klanten verwelkomen vanaf 1 januari 2024.

Met een aandeel van Beauvent word je makkelijk klant bij Ecopower. Wij verkopen reeds jaren een deel van onze stroom vanuit windturbines en zonneprojecten aan Ecopower. Zij leveren die elektriciteit op hun beurt aan onze coöperanten thuis, want ze zijn naast producent ook leverancier van duurzame stroom

Vul vanaf vandaag een contract in, met als vroegst mogelijke datum van overschakeling 1 januari 2024. Dit contract vind je hier.

Meer info vind je terug op de website van Ecopower.

Ecopower staat omwille van de contractstop niet in de V-test van VREG. Wil je de prijs vergelijken met andere leveranciers? Dat kan door in de V-test en in de prijssimulator van Ecopower dezelfde gegevens in te voeren en de resultaten naast elkaar te leggen.

Over BeauVent

De coöperatie BeauVent wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie door WKK's en warmteneten én de productie van duurzame energie uit zon en wind.